Tekenles workshop voor bedrijven,scholen en instellingen.

*Zie prijslijst workshop 

Geef uw bedrijfsfeest of teambuildingsdag een extra impuls, door een gerichte tekenles te organiseren, waarbij elk personeelslid binnen 2 uur een schitterende tekening kan vervaardigen, compleet ingelijst in een passe-partout. Het is niet belangrijk of men wel of geen tekentalent bezit. Dankzij een vernieuwde tekenmethodiek is succes voor de volle 100% verzekerd. Verras uw personeel of gasten en zorg voor een onvergetelijke dag! 

Professionele begeleiding  Onder de professionele begeleiding van een kunstenaar gezamenlijk een kunstwerk maken. In teamverband werken aan een kunstwerk of gedurende één dag in groepjes een expositie tot stand brengen. Door middel van tekenen en/of schilderen leren de deelnemers op creatieve wijze samen te werken. Zo bouwt u aan de teamgeest, werkt u aan de interne communicatie en bevorderd de creatieve samenwerking. De deelnemers leren zoeken naar creatieve oplossingen. Het resultaat zijn een aantal kunstwerken die een blijvende herinnering zijn aan een positieve creatieve dag.

Organiseer derhalve voor uw werknemers of samen met uw afdeling een activiteit in de vorm
van een Tekenles workshop!  Gezelligheid, humor en een stuk teambuilding komen samen in een 2 uur durende creatieve tekenles! 

Beeldende Coaching met Stef Frank . Beeldende kunst roept emoties op, lokt reacties uit, provoceert soms zelfs. Kunst schept ruimte, en geeft zo nieuwe ideeën. Het voedt de creativiteit en intuïtie. Beeldende coaching maakt gebruik van die kwaliteiten door beeldende kunst en coaching te combineren. Het resultaat is een sterk intuïtief proces, waarbij u uw ontwikkelingsvragen op een geheel andere wijze benadert.

Algemeen De waarde van beeldende kunst is dat het iets in ons raakt dat moeilijk in woorden te vatten is. Kunst kan inspireren, op nieuwe ideeën brengen. Vaak bestaat coaching uit praten. De waarde daarvan is groot, maar u weet, soms kunt u uzelf in verwarring brengen door rationele analyses, zodat ontwikkeling eerder geremd dan gestimuleerd wordt.


Beelden zijn rechtstreeks. Beeldende coaching neemt daarom als startpunt het beeld. Op beeldende wijze wordt u uitgedaagd te werken aan uw ontwikkelingsdoelstellingen. U hoeft geen begaafd kunstenaar te zijn. De uitdaging is u te begeven op wellicht voor u minder vertrouwde uitingsvormen, en te ervaren wat deze teweeg brengen. U wordt gestimuleerd uw intuïtie te gebruiken, uw rechtstreekse impulsen, uw gevoel.
In het programma, dat uit een ochtend of middag bestaat, wordt u in kleine groepjes begeleid door
Beeldend Kunstenaar Stef Frank

Onderwerpen Onderwerpen hebben te maken met persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van uw creatieve en intuïtieve vermogens daarbij. Beeldende coaching is een benaderingswijze van uw ontwikkelingsvragen. Uitgangspunt is dat u uw eigen ontwikkelingsdoelstelling inbrengt.

Beeldende coaching bestaat uit één volle dagdeel actief bezig zijn in een kleine groep.

Programmastructuur
Het programma kan ook op maat en als een in-company aangeboden worden. In-company kan het programma ook ingezet worden ter versterking van teamsamenwerking en de behandeling van teamproblemen.

Doelen Doel van beeldende coaching is uw creatieve vermogens te stimuleren, óók ten aanzien van uw eigen persoonlijke ontwikkeling. Kijken met een andere bril, ontdekken en verkennen van gebieden die in uw dagelijkse werk misschien onderbelicht blijven, om zo op nieuwe oplossingen en inzichten te komen. 

Resultaten Nieuwe oplossingen door te kijken naar uw ‘vertrouwde’ patronen en problemen op een andere manier;
- Ontwikkeling van uw gevoel, intuïtie, en creativiteit ten aanzien van vragen die u bezighouden;
- Antwoorden op werkmatige problemen, loopbaanvragen, persoonlijke effectiviteit
- In teamverband kan het programma ingezet worden ter versterking van teamsamenwerking.

Communiceren

Oftewel het contact en interactie tussen mensen, speelt een belangrijke rol op de werkvloer. Communiceren bestaat uit verbale en nonverbale communicatie. Vooraf communicatie, gaat een fase in van beeldvorming. Men verplaatst zich in een situatie, toont begrip, houdt rekening met een emotionele toestand, slaat eerdere ervaringen op en gaat dan verbaal communiceren. Beeldvorming heeft een sterke invloed op de nonverbale communicatie d.w.z . de lichaamstaal, intonatie en mimiek.

Bij twijfel aan de oprechtheid of waarheid van de boodschap, wordt meer waarde gehecht aan de nonverbale communicatie. Nonverbale communicatie overtreft de verbale communicatie. Door de creativiteit van werknemers te prikkelen, oefent men doormiddel van beeldvorming zich bewust te maken van hun eigen bekwaamheid en het effect daarvan. Men leert te communiceren op een andere level.

Wilt u onderlinge samenwerkingsverbanden bevorderen binnen uw onderneming of samenwerken met andere ondernemingen binnen uw branche? Gaat uw onderneming zich hervormen/ reorganiseren? Wilt u uw kennis en ervaringen vergroten ? Netwerken met ondernemingen van uw aard?

Lees hieronder verder!

Is uw bedrijf in voortdurende beweging, houdt uw bedrijf haar eigen grondslagen en principes voortdurend tegen het licht. Wellicht raakt u het plafond als het gaat om deze overgang te implementeren in de organisatie, zodanig dat uw bedrijfsresultaten stagneren. Dat de kwaliteit van uw bedrijfsvoering daarmee structureel wordt belemmerd.

De mens, een ingewikkeld ingrediënt, is de fundament voor het leggen van de eerste bouwsteen voor uw bedrijf. Zijn intellect en persoonlijkheid richten het bedrijf op, op alle mogelijke domeinen.

De mens creëert netwerken en samenwerkingsverbanden binnen uw branche, organisatie en afdelingen en uiteindelijk tussen medewerkers. Deze leiding richt zich op de volgende invalshoeken;

A)     Bedrijfscultuur

B)     Communicatie

Infrastructuur en architectuur van uw bedrijf wordt deels bepaald door bedrijfscultuur. Wat zijn uw aandachtplekken binnen uw onderneming? Beschrijf de karakteristiek van uw wandelgangen en van uw werkplekken. De architectuur zou pas compleet zijn wanneer er een toevoeging is van eigen kunst. Eigen kunst geeft iets extra’s aan uw werkomgeving.

U kunt de kennis en inzichten van uw collega’s ontvouwen op een manier die bijdraagt tot een nog succesvoller en gerenommeerde firma door de medewerkers een workshop ‘kunst en teamvorming’ aan te bieden.

Het doel van deze workshop is;

A)     Nieuw inzicht binnen de cyclus van het management

B)     Een gedegen formule van uw bedrijfsvisie

Uw wanden, die gesierd zijn met eigen gemaakte kunsten, zullen uw werknemers inspireren en herinneren  aan een constructieve, geslaagde en gezellige workshop!  

*Zie prijslijst workshop

Voor geheel vrijblijvende info mail je naar info@art4me.nl Telefoon: 06 44782576 / 040-8425355 Fax: 040-8425355

 

Art4me.nl tel.: 06 44782576 / 040-8425355 / Fax: 040-8425355 k.v.k. 17207137 / BTW NL818044718B01